Apparaten en accessoires
Koken van speltgraan
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
610 mg
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Aardbeienijsjes
12 Std. 15 Min
Gekruide noten
45 Min
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Koolsla
10 Min